Начало >
 


 

Магазин е насОЗдравейте!

Вие се намирате на страницата на магазин “Мотогардероб,” магазин за мото-облекло и аксесоари, създаден от и за любители на мотоциклетите и високия адреналин. Нашето мото е:

ПЪЛНА ПРОТЕКЦИЯ!

Това мото ни ръководи при подбора на предлаганите от нас стоки

 

 

Въпреки че донякъде е свързан с модата, основната функция на мотоекипа е да предпазва моториста от нараняване, вятър, дъжд и едновременно с това – да създава комфорт при каране. Именно поради това и, осъзнавайки важността на мотоекипировката за истинския моторджия, категорично ви уверяваме

ПРИ НАС НЯМА ДА НАМЕРИТЕ МЕНТЕТА ИЛИ ИМИТАЦИИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД!

Посетете ни и лично ще се уверите в това, ние винаги сме на ваше разположение!

Тъй като сме официални представители на белгийския производител RICHA, ще кажем няколко думи за тази фирма. Тя е създадена през 1952 година от Charles Rigaux като семейно предприятие за обработка на кожи и шиене на ръкавици от тях. През 1965 година започва шиенето на кожени палта и това е основната дейност на фирмата до 70те години на ХХ век когато се изявява предимно на модния подиум.

С началото на мото бума през 70те и 80те години, RICHA започва да произвежда мото екипировка като постепенно си извоюва мястото на водещ производител в Белгия и едно от водещите места в този сектор в Европа.

Днес мото облеклата с марка RICHA се продават на три континента като предлагат на разумна цена комфорт и сигурност на всеки моторист, доверил се на марката.


about
Собственикът на RICHA NV Belgium, г-н Luc Rigaux

Со  
© 2006-2017 MotoGarderob.